Bed En Breakfast Dordrecht Voorstraat

September 12, 2021
  1. Bed en breakfast dordrecht voorstraat in dubai
  2. Bed en breakfast dordrecht voorstraat 3

Dat vind ik echt heel attent. Het ontbijt was vers, gevarieerd en lekker. Ook was het heel fijn dat er toilet artikelen aanwezig waren en je kon tussen de middag even koffie en thee zetten want er zat een klein keukentje in (met koelkast en magnetron). Al met al was ons weekend tot in de puntjes dus verzorgd door Lucienne. … Datum van verblijf: juli 2019 Reistype: Reisde met een partner Kamertip: De kamers hebben lichte gordijnen dus als je daar niet goed door kan slapen zou je een... Bekijk meer kamertips kgroenev heeft een beoordeling geschreven jan. 2019 Almelo, Nederland 177 bijdragen 34 nuttige stemmen Bijzondere B&B, boven een gitaar en vioolbouwer in het oude centrum van Dordrecht, vlak bij de Merwede. Ruime kamer (achterzijde) van alle gemakken voorzien. Goede bedden. Erg schoon. Moderne douche en toilet en een eigen keukenblok met koelkast en koffiezetter en magnetron. Uitstekend ontbijt! Verse croissantjes, eieren, vers fruit, verse sinasappelsap, chocoladepasta van een chocolaterie.

Bed en breakfast dordrecht voorstraat in dubai

ZEN B&B Aan de rand van het historische centrum vind je ZEN B&B. Een luxe B&B met de keuze uit een luxe suite met eigen ingang voorzien van een walk in douche, kingsize bed en een met schuifdeuren verbonden zitkamer óf een "Rooftopkamer" voorzien van kingsize bed, eigen badkamer met inloopdouche en een bijhorend dakterras uitkijkend over de stadstuinen. Beide kamers beschikken over WiFi en televisie. Benieuwd naar de kosten? Kosten variëren tussen de € 104 & € 125, - exclusief ontbijt. Tegen betaling à € 10, - per nacht beschikken zij over een parkeerplaats op 80 meter afstand van de B&B. Heer & Meester Bed & Breakfast Aan de voet van de Grote Kerk, aan de Pottenkade, vind je Heer & Meester Bed & Breakfast. Deze B&B is geschikt voor 2 tot 4 personen en elke kamer is voorzien van een eigen deur. De grote ramen zorgen voor veel licht en geven je een mooi uitzicht over de gracht. Je hebt de keuze uit de groene, oranje of blauwe kamer. Dit is afhankelijk van het aantal personen. Benieuwd naar de kosten?

Datum van verblijf: september 2017 Reistype: Reisde alleen MarTrip d heeft een beoordeling geschreven jul. 2015 Nederland 51 bijdragen 20 nuttige stemmen In Dordrecht is B&B Luthiers aan de Voorstraat meer dan aan te raden. Het wordt gerund door gitaar- en vioolbouwers en er is daarom ook een muziekkamer c. q. af te huren vergaderruimte op de 1e etage. Daarboven zijn twee prettige kamers (uit te breiden voor 3 pers), met elk een eigen keukenblokje (koelkast, magnetron, waterkoker, koffiedoordrukker, koffie, thee... ), wc en badkamer (Grohe). Naast de TV is er een kekke retro platenspeler met lekker veel oude platen om te draaien. Waar vind je dat... Aan werkelijk alles is gedacht. Ook een föhn en ochtendjas ontbreken niet. Een heerlijk ontbijt (met krant) wordt met een klopje op de deur daarnaast gezet, zodat je er in alle privacy van kunt genieten. Die B&B award die ze hebben is meer dan verdiend. Ik heb alweer een volgend bezoek ingepland, en nu privé, want deze B&B in combinatie met Dordrecht doen de agenda's meteen weer trekken.

Advertentie wordt geladen… Dordrecht is een mooie historische stad en steeds meer toeristen weten dit onontdekte pareltje te vinden. Maar jijzelf kan natuurlijk ook de toerist in eigen stad uithangen. Buurtbijdragers Rachel & Celina vertellen jou waar je in het mooie Dordrecht kan overnachten in een heuse Bed & Breakfast (B&B). Uiteraard zijn het er heel veel en hebben wij een selectie gemaakt voor de voor ons meest bijzondere en mooie B&B's in Dordrecht. De Luthiers Aan het randje van het Drierivierenpunt en het Groothoofd vind je de in 2017 best beoordeelde B&B van Nederland. Sinds 2010 in hier op de begane grond het atelier van vioolbouwer Lucienne van der Lans en haar echtgenoot Wout Bosma gevestigd, wat ook meteen de naam verklaart. Een Luthier is iemand die snaarinstrumenten maakt en repareert. Sinds 2011 is hier B&B de Luthier gevestigd. Benieuwd naar de kosten? Ze beschikken over 2 kamers en prijzen variëren tussen de € 98, - à € 105, - per nacht inclusief ontbijt. Naast logeren op een mooie locatie in hartje centrum bieden zij ook erg leuke arrangementen aan die echt de moeite waard zijn.

Bed en breakfast dordrecht voorstraat 3

Tientallen kunst- en antiekzaken zijn dan geopend van 12 tot 17 uur. Dordrecht is een echte evenementenstad. Kunst en cultuur zijn belangrijke pijlers. De culturele manifestaties zijn gevarieerd en over heel het jaar verspreid. Aansprekende voorbeelden zijn het Bachfestival, muziek- en cultuurfestival Big Rivers, de boekenmarkt en het cellofestival. Dordrecht is uniek gelegen aan een netwerk van rivieren en wegen. In de nabijheid zijn andere boeiende steden, zoals Rotterdam, Breda en Antwerpen. Het maken van uitstapjes naar de Biesbosch, Deltawerken of de wereldberoemde negentien molens van Kinderdijk behoren tot de mogelijkheden. Dat kan op veel manieren, maar het leukst is per boot. Op steenworpafstand van de Voorstraat 13 ligt de Waterbus op u te wachten. Thuisblijven in Dordrecht mag natuurlijk ook. Er valt voldoende te beleven. Het vernieuwde Dordrechts Museum biedt topkunst en schouwburg Kunstmin een aantrekkelijk theaterprogramma. In de stad zijn cultuurhistorische wandelingen uitgezet, maar de historische straten en steegjes lenen zich ook voor een ongedwongen dwaaltocht.

Contactgegevens Lucienne van der Lans Voorstraat 13 3311 EM Dordrecht Nederland Social media Facebook Twitter Kamers Heerlijk overnachten op een plek die u niet snel zult vergeten? Het kan in het eeuwenoude centrum van Dordrecht, vlakbij het machtige Drierivierenpunt. Water en muziek zorgen bij De Luthiers voor rust. Mendelsohn of Thelonius Monk, klassiek en jazz komen er samen. Beleef een Midzomernachtdroom of Round Midnight in de speciaal ingerichte kamers. De gastenkamers bevinden zich op de zolderetage, boven het atelier van de luthiers Wout Bosma en Lucienne van der Lans. De kamers hebben twee tot vier slaapplaatsen. Op de eerste etage bevindt zich De Huiskamer met vleugel, waar gasten kunnen musiceren. Het maakt de B&B uitermate geschikt voor musici die willen studeren of samen spelen. En na het samenspel genieten van de duizend monumenten die Dordrecht rijk is. Vijf tulpen zijn toegekend door Stichting Nederlandse Bed & Breakfast, de hoogste classificatie in Nederland. Uit het juryrapport: 'Service en kwaliteit van topniveau.

  1. Bed en breakfast dordrecht voorstraat new york
  2. Huisje in het bos kopen
  3. Bed en breakfast dordrecht voorstraat in new york
  4. Huis edwin van der sar fc barcelona
  5. Bed en breakfast dordrecht voorstraat 2
  6. Oudshoornseweg 7, Alphen aan den Rijn | Monumenten.nl
  7. Hoe lang gaat een motorband mee
  8. Bed en breakfast dordrecht voorstraat 2019
  9. Bed en breakfast dordrecht voorstraat in de
  10. Bed en breakfast dordrecht voorstraat paris
  11. Bed en breakfast dordrecht voorstraat program

Gasten kunnen genieten van ontbijt tijdens hun verblijf. Welke restaurants liggen er in de buurt van B&B De Luthiers? Restaurants met een gunstige locatie zijn De Stroper, Restaurant het Magazijn en Bistro La Bohème. Ligt B&B De Luthiers in de buurt van het stadscentrum? Ja, het ligt 0, 7 mijl vanaf het centrum van Dordrecht. Wordt er een stomerijservice aangeboden bij B&B De Luthiers? Ja, stomerij en wasservice worden aangeboden aan gasten. Biedt B&B De Luthiers zakelijke services aan? Ja, gasten hebben toegang tot vergaderkamers en feestzaal tijdens hun verblijf. Zijn er historische locaties in de buurt van B&B De Luthiers? Veel reizigers bezoeken Groothoofdspoort (0, 1 mijl), Arend Maartenshof (0, 6 mijl) en Augustijnenkerk (0, 5 mijl).