Scooter Slaat Af Bij Stilstaan

September 10, 2021

Kan iemand mij op weg helpen wat er aan de hand kan zijn, en welke stappen ik moet doorlopen voor het troubleshooten? Dit ga ik morgen ook testen! Kortom een cilinderkit. Ook je luchtfilter schoonmaken kan helpen. Zo niet, dan komt het vaak door de kou. Groetjes Roy. By continuing to use this site, you are consenting to woning huren groningen makelaar use of cookies. Hieronder behandelen wij enkele voorkomende problemen en de bijbehorende oplossingen die u met scooters kunt ondervinden. Started by Danny Eden 3 May Replies: 7. Scooter schadeherstel. Hierin staat uitgelegd wat je moet doen als je scooter niet start maar wel vonkt. Olie Peilen. Started by Pepijn 28 August Replies: 2. Display as a link instead. De carburateur is schoon en de sproeiers open. Ik vraag mij af of het aan de elektrische choke kan liggen. Een bougie vervangen is redelijk eenvoudig en niet kostbaar. Rijd je elke week. Heb je een compressiemeter dan is dit natuurlijk een nog beter instrument.

Motor slaat uit bij komen tot stilstand/stationair - Verkeer & Vervoer - GoT

scooter slaat af bij stilstaan model scooter slaat af bij stilstaan live

Scooter slaat af bij stilstaan euro

Is het probleem dan nog aanwezig, kunnen we verder brainstormen op een oplossing. post1: Ik ben van plan om mijn luchtfilter schoon te maken en mijn carburateur los te koppelen en ook schoon te maken. Is ook geen overbodige luxe en bovendien raadzaam om te doen. Luchtfilterelement (de spons) goed reinigen en laten drogen, daarna licht insmeren met olie om de doorlaat van vuil te verminderen. Schrik niet als je vies spul tegenkomt wat op bedorven (en dunne) mayonaise lijkt. Dit (noemt men ook wel sludge) is afkomstig uit de carterventilatie welke op de luchtfilter aangesloten zit. Laatst gewijzigd door Ouwe beunoloog; 12 november 2012 om 17:44 13 november 2012, 09:54 #7 Waarschijnlijk is het probleem verholpen. Onderin de tank zit een slang, de vacuumslang, die zat er half op 16 november 2012, 18:18 #8 Dat is altijd (zowel bij 2 als 4 takt) het éérste wat ik controleer. Scheelt veel zoekwerk als het euvel zich in aansluitingen of rubber slangen bevindt.... Maar goed jij kan iig weer lekker tuffen.... Laatst gewijzigd door Ouwe beunoloog; 16 november 2012 om 18:23 16 november 2012, 22:32 #9 Oorspronkelijk geplaatst door Ouwe beunoloog Helaas, ik heb te vroeg gejuigd.

Scooter reparatie. Wij adviseren dan ook om de accu te ontkoppelen als de scooter voor langere tijd stil staat. Scooter start niet na lang stilstaan. Laatst gewijzigd door Doolsmurf op wo mar 13, pm. Motor is niet meer elektrisch te starten en slaat ook na starten met de kickstarter niet aan Mogelijk is het schakelaartje van de zijstandaard defect. Ook je luchtfilter schoonmaken kan helpen? Lilian sluit na 30 jaar haar lingerie­spe­ci­aal­zaak: 'Ik zal altijd die tieten­vrouw blijven' Posted October 30, Heeft het gesneeuwd op jouw scooter? Mocht uw probleem er niet bij staan, of bieden de door ons geboden oplossingen geen uitkomst, dan kunt u voor technische support contact met ons opnemen. Paste as plain text instead. Bij het gedeelte van de elektrische start komen hoofdzakelijk 3 dingen kijken. Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren. Sym Symphony ST 50 4t- Onder het rechthoekige klepje of onder de rubber mat kan de accu gevonden worden. Go to topic listing. Werking van de motor Mocht uw probleem er niet bij staan, of bieden de door ons geboden oplossingen geen uitkomst, dan kunt u voor technische support contact met ons opnemen.

Scooter slaat af bij stilstaan for sale

scooter slaat af bij stilstaan die

Schakelbrommer start niet na lang stilstaan | Motor-Forum Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken. Status Niet open voor verdere reacties. #1 Hallo allemaal, Ik heb na een een maand of 2, 3 weer eens naar mijn brommer gekeken (Yamaha RD 50 2 takt schakel) maar hij heeft nogal wat start problemen. Ik krijg hem gestart maar hij reageert niet op gas geven. Maar dan ook echt nog niet een beetje. Enige wat hij doet is uit vallen. Nu heb ik al vele topics bekeken en dit heb ik geprobeerd. -carb 5x schoongemaakt met brakecleaner. Alles is brandschoon -verse benzine -ontsteking en puntjes controleren (klopt allemaal) -bougie vonkt -compressie aanwezig -gasnaald gaat met de schuif mee omhoog -zonder cilinderkop doorpompen om eventueel benzine in het krukascompartement weg te pompen -cilinder en zuiger zijn nog in top staat -membraan is nog helemaal goed Luchtstelschoef al op elke halve slag meer geprobeerd -geen uitlaat (voor als eventueel de uitlaat vol gecoolt zat) Merkwaardige is is dat heel af en toe schiet de brommer ineens naar 4 duizend toeren en reageert hij perfect op gas.

Klacht Voordeelscooters: Nieuwe senzo scooter gekocht, steeds problemen, slechte oplossing | Klachtenkompas

Van de als naar de demper komt zwarte zooi die ruikt naar olie. Ik heb dit vaker gehad maar dan was het maar een druppel. Nu is het wel wat meer. Dit is gebeurd zonder dat hij heeft gedraaid. Enig idee hoe dit zomaar kan? #22 Afdichtingen die niet meer afdichten? #23 Excuus het is te dun voor olie. Waarschijnlijk benzine met kool. Vandaar dat het zwart is. Het is ook zo dat de uitlaat niet goed afdicht inderdaad. Misschien moet ik daar ook maar eens naar kijken binnenkort #25 ik zou echt even de kanaaltjes van de carb doorprikken met een naald oid. Ik heb het gehad met een intruder 700 die ook niet wou lopen. Na diverse keren carb cleaner geen resultaat, toch maar de carb gedemonteerd, en jawel hoor, alle kanalen vol met een harde troep. Doorgemaakt en toen was het problem over. Vergelijkbare onderwerpen

  • Scooter slaat af bij stilstaan 2019
  • Scooter slaat af bij stilstaan e
  • SCOOTER STATIONAIR AFSTELLEN | VOL GAS MET JOEY - YouTube
  1. Bosch psm 100 a schuurpapier
  2. Het weer 24 juni 2009 relatif
  3. Mijn ing nl creditcard activeren