Cao Metaal En Techniek Salaristabel &Raquo; Cao Metaal En Techniek Salaris Werkvoorbereider

September 10, 2021
  1. Laboratoriummedewerker Ziekenhuis - Vacatures: vind snel je baan | Actiefwerkt.nl
  2. Cao metaal en techniek salaristabel 1
  3. Cao metaal en techniek salaris 2020

Door de combinatie van bovenstaande punten zijn jouw administratieve vaardigheden uitstekend te noemen. Gebruikelijke officepakketten kennen geen geheimen voor jou. Indien je al ervaring hebt met Microsoft Dynamics 365, werkt dit in jouw voordeel. Wat kan je van ons verwachten? Het draait om mensen! Je komt te werken in een omgeving waarin je écht van toegevoegde waarde kunt zijn voor andere mensen en bieden we een uitdagende en inspirerende werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Je ontvangt een marktconform salaris en is de CAO Metaal & Techniek van toepassing. Om jezelf weer op te laden, ontvang je 25 vakantiedagen. Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen. Werk je minder dan 40 uur, dan is de ADV verrekend in je salaris. Jouw gezondheid en inzetbaarheid vinden wij belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijks inzetbaarheidsbudget en bijdrage aan je fitness abonnement. Niet verkeerd toch?

Laboratoriummedewerker Ziekenhuis - Vacatures: vind snel je baan | Actiefwerkt.nl

Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 60% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Aanvullende details Om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen ontvangen wij graag je cv en motivatiebrief via of Ben je in dienst van het Rijk en heb je een aanwijzing als Van-Werk-Naar-Werk- of (medisch) herplaatsing kandidaat? Voeg dan een voordracht van je leidinggevende of trajectmanager en een kopie van de aanwijzingsbrief bij je sollicitatie. Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. Een fysieke vaardigheidstoets (sporttest), psychologisch interview, medische keuring en een capaciteiten- en persoonlijkheidstest maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Let op: de einddatum van de vacature is niet leidend. De selectie start wanneer geschikte kandidaten zich aandragen en sluit wanneer de vacature is vervuld. De vacature kan dus vóór de vermelde einddatum sluiten.

Aan de hand van jouw werkervaring, opleiding en interesses ga je aan de slag als docent Techniek in het voortgezet speciaal onderwijs (vso). Jij bent de ideale docent, omdat je over uitstekende pedagogische vaardigheden beschikt. Het lukt je om in een korte tijd een goede band op te bouwen met de leerlingen en een veilig leerklimaat neer te zetten waarin je deze specifieke doelgroep naar een hoger niveau tilt. Wat verwachten we van jou? – Je bent in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid of een PDG; – Je bent geduldig en hebt affiniteit met leerlingen uit het vo, vso of mbo; – Je bent beschikbaar of staat te trappelen om te starten in een nieuwe baan. Deze locatie bevindt zich in de omgeving van Sassenheim Leerlingen van deze groep zitten momenteel zonder het vak Techniek. Help jij ze uit de brand? Timmeren en zagen is een fijne manier om je energie kwijt te kunnen, wat essentieel is voor onze jongeren. Wanneer jij het goed doet op deze locatie, is er kans op een vaste aanstelling!

Je werkt in verschillende diensten, deze zijn voornamelijk in de ochtend, op maandag t/m vrijdag. Salaris Conform de CAO zorg (welke zorg is afhankelijk van de opdrachtgever). Je opleiding/diploma's en ervaring? Voor deze functie is geen specifieke opleiding of ervaring vereist. Je persoonlijkheid Je kunt zelfstandig werken, je weet van aanpakken en bent sociaal. Je bent flexibel in werktijden en vindt het niet erg om op meerdere locaties in te vallen. Eigen vervoer is een pre. Bedrijfsprofiel Meer weten? Bel Carla 0513 - 65 41 42 of mail naar: Vestiging: Heerenveen Uren Omgeving Friesland

Cao metaal en techniek salaristabel 1

… Kijk dan op de website van FNV Metaal of de website van CNV Vakmensen voor …

Het is een vak met veel werkzekerheid, wat veel andere beroepsgroepen niet kunnen zeggen. Als je jezelf het vak eigen hebt gemaakt, heb je een prachtige toekomst voor je. " Voor welke uitdagingen staat de beroepsgroep? Aan de ene kant zijn er te weinig loodgieters, aan de andere kant wordt er zo snel geïnnoveerd dat er nauwelijks tegenop valt te bijscholen. "Alles is continu in ontwikkeling", zegt Kuiper. "Er komen steeds nieuwe installaties, nieuwe manieren van isoleren, nieuwe materialen en technieken; je moet wel bijblijven. Vroeger was alles in huis van koper, nu werk je met plastic buizen - dat is een hele andere tak van sport. " Deze inhoud kan helaas niet worden getoond Wij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.

  1. Full-time baan voortgezet onderwijs hoeveel uur restaurant
  2. Dit verdient een loodgieter
  3. BBL chauffeur goederenvervoer | Aldiver (Doorn) | Vacatures.ROC.nl
  4. Cao metaal en techniek salaristabel 2019
  5. Wakker worden met droge keel
  6. Harry potter en de geheime kamer samenvatting
  7. Case 1455 onderdelen te koop
  8. Wanneer gaat mijn poes bevallen tax
  9. Karaoke versie doe maar sinds een dag of twee - karaoke - karaoke.startpagina.nl
  10. Fnv Opleidingen Inloggen – In Log Database
  11. Studie naar grootschalige import van waterstof in Rotterdamse haven -

Cao metaal en techniek salaris 2020

fnv opleidingen inloggen hieronder opgesomd: 1. FNV Academie – FNV Wij bieden op maat gemaakte trainingen, coaching, begeleiding, maar ook bemiddeling en materiaalontwikkeling. Overzicht van opleidingen en trainingen … 2. Inloggen Mijn FNV opleidingen 3. Kaderopleiding basis – FNV De KaderOpleiding Basis is de opleiding voor beginnende kaderleden van de FNV, die twee jaar of korter actief zijn. Kaderleden zijn onze vrijwilligers die … 4. Scholingsvouchers Metaal & Techniek – FNV Je zet de voucher in voor een cursus, training of opleiding. Let op: de … Want nu kunnen ook uitzendkrachten in de sector een opleidingsvoucher aanvragen. 5. Loopbaantrainingen – FNV Werkt Alle trainingen zijn gratis toegankelijk voor FNV leden! In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus zijn er in ieder geval t/m 19 … 6. Inhoud opleidingen Loopbaanadvies FNV – FNV Werkt BASISTRAINING LOOPBAANCONSULENTEN. (2 dagen | van 9. 30 tot 16. 30 uur). In deze training leer je wat het is om vanuit de FNV leden te ondersteunen in … 7.

van € 1960, - NETTO per maand, afhankelijk van ervaring, wel of geen certificaat, etc. ) - 25 verlofdagen - 8, 33% vakantiegeld - Werkkleding Ben jij de heftruckchauffeur die wij zoeken? Neem dan contact op met Kevin Roeleveld van Stadion Uitzenden in Kerkrade. E-mail: k. Telefoon: 045-5412707

Ga jij ervoor? Dit is jouw kans om te komen werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf en deel uit te maken van ons bevlogen team! Wij maken graag kennis met jou. Wil je meer informatie over de vacature? Bel of mail met Lennart 't Hart (vestigingsmanager) telefoonnummer 06 – 15083330 /. Jouw motivatiebrief en CV kun je sturen aan onze afdeling Mens & Organisatie: *** Acquisitie n. a. v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.